Nov 17, 2007, 7:49 PM

Без дири... 

  Poetry
662 0 12

Времето ни даде огън. Но обречен.

Да изгасне.

И във него да изтлеем.

Върху Стара пепел.

Прясна.

Поколение в предела.

Между вятъра и Бога.

С белези по свойто чЕло

от екстаз и... изнемога.

Кръговратът тук се спука,

за да пусне миг безумство

в периферията глуха

на вековната си гузност.

Само миг. За еднодневка.

Поколение. Без име.

Без кумири. И без клетви.

И без дири.

И БЕЗ ДИРИ.

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??