May 4, 2008, 1:33 PM

Без теб 

  Poetry » Love
914 0 15
 

 

 

 

и е смисъл

и тихо усещане

и е късна

печал

върху страст

върху обич

е капка

бездомна

от

пресъхнало

бяло

мълчание

между устните

дишат вини

девет

слепи

низвергнати

болки

ме продават

на

търг

призори

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??