Отново сълзите напират,
тъгата стяга гърлото,
душата в примка,
сърцето свива се от болка.
Не мога дъх да си поема,
искам да изкрещя,
но звук не мога да отроня.
Къде си, скъпи? Какво се случи?
Знам, че от Любовта боли,
но моля те, лекарство ти бъди ми!
Разсей мъглата в моите мисли!
Нека слънцето изгрей и стопли ме отново!
Защо мъката се настани?...
17.07.2008г.
15:00 ч.
© Ин Вел All rights reserved.