Aug 10, 2012, 6:51 PM

Болка стара 

  Poetry » Love
599 1 1

Заключих любовта в кутия

и пръстена от пръста си свалих,

и забраних на любовта да бие,

когато друга лудост я взриви.

 

Заключих спомени, усмивки, стих,

защото от лъжата съм ранена,

заключих и нататък продължих

с тревога във окото си солена.

 

Заключих, но заключва ли се дъжд,

заключват ли се огън и камбана?

На тази болка името е – мъж

и лек за тази стара болка няма.

© Даниела Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??