Dec 29, 2006, 9:53 AM

БРЕГЪТ НА МОЕТО ДЕТСТВО 

  Poetry
730 0 11
Опустял е плажът като стара къща,
а морето е износен, мръсен праг.
Небето сякаш с черно було го прегръща.
Бяло е, навсякъде посипано със сняг.
Помня как на този бряг мечтаех влюбена
с отнесен поглед някъде между звездите.
Всично бе красиво, непринудено,
морето, самотната луна, вълните...
Опустял е плажът като стара къща,
а морето е износен, мръсен праг.
След години отново се завръщам същата,
защото искам дете да се почувствам пак.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??