Oct 14, 2006, 11:27 AM  

Булевардна любов 

  Poetry
585 0 5

Когато видях твойте сини очи,

въздъхнах и рекох си – ах!

В кръшните твои бедра и гърди,

кумир свой за "женска” избрах.

 

И рекох си аз – това ще да е,

жената на мойте мечти!

- Е, хайде с мен на тавана ела,

да бъдеме заедно, чак до зори!

 

А утре с теб ще обърнеме гръб –

ще тръгнем в различни страни.

 - Е, хайде ела! При мене ела –

за утре, недей ти мисли!

 

08.02.1984 г.

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??