Mar 13, 2009, 10:05 PM

Бях забравила... 

  Poetry
686 0 13

          Бях забравила...


Бях забравила своята гордост,
там където, не стъпват мъже...
Ти по моста напираше смело
А аз дори ти подхвърлих въже...!

Бях забравила що е крепост,
и пазача на свойто сърце...
Да обичаш не е ли нелепо
недокоснати още ръце...?

Бях забравила... Но си спомних,
че написах: "Със всеки порок"!
Но душата ми плаче неволно...
Тя не помни... Ни дата... Ни срок...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??