Mar 8, 2018, 7:02 PM  

Честит 8-ми март 

  Poetry » Humour
445 2 5

Честит празник на всички:

момиченца, ученички,

девойки, поетеси,

плейметки, мутреси,

просякини, работнички,

барманки, задочнички,

лекарки, пациентки,

минувачки, студентки,

дами, селячки,

богати,  голтачки

баби, комшийки

майчета, съдийки,

приятелки, съпруги,

и много, много други.

 

И на всички, които

с Истанбулската конвенция,

избраха за пол – женския.

 

Автор: ПИ

© Пламен Иванов - ПИ All rights reserved.

Бъзинга за 8-ми март. 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??