Вярвам!? В какво? Боже, моля се в добро.
Найстина дай ни вяра... че доброто
носи вяра, спомени, сълзи... поквара.
Болка стара, незараснала самота.
Бях тук... искрен, без задръжки.
Вярвах, обичах, отдавах се...
и за какво, предатели, Светът загива?
А ние с теб играем на война!
Вярвам, че доброто пътя ще намери.
Пътят на добрият войн...
Ще те прегърне в нощ студена...
и ще ти даде покоя на доблеста.
© Ангел All rights reserved.