Защо винаги търсим, облага...
някой от някъде реверс да направи!?
С комплименти да ни съсипе...
че сме най добрите... а стига де.
Не сме ли хора... обикновенни!
Такива който изразяват душа,
в стихотворна форма и една -
голяма любов към вечноста.
Винаги ровим, търсим, мачкаме...
а щом нас оскърбят, се жалваме.
Обида е, наистина, но профила твой
като видят... и с лекота подминават.
Щом не оставяш коментари...
губиш верни другари.
И не се хаби да пишеш...
защото за тях издишаш.
© Ангел All rights reserved.