Jun 5, 2010, 9:06 PM

Детските очички 

  Poetry » Other
527 0 0

С усмивка детска тя пристъпва тихо,
като вятър из есенни листа...
и плах, печален звън камбанен
отеква някъде в нощта...

А този поглед чист, невинен, детски,
тъй нежен като утринна роса,
в очи зелени той блещука, свети,
неопетнен от болка и тъга.

Умът способен е дори и да забрави
и чутите, и казани неща,
ала едва ли детските очички ще забравят
мъката видяна във реалността.

© Любимата All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??