Apr 14, 2013, 8:01 PM

Думите 

  Poetry
434 0 4

Чистите думи -

топли извори

в озверялото ни време.

Топлите думи -

чисти извори

преглъщани

с насъщния.

Подарявам ги.

© Мая Тинчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??