Роди се в екрана ми черен,
момиче със златни коси,
видях я във Интернет, там я намерих,
една тракаща машина ни сближи.
Пръстите заработиха бързо,
написах, уверен: ,,здравей’’,
знаех, че трябваше първо
да види човека във мен.
Ръката ми спря се на ,,изпрати’’,
пръста ми повдигна се леко,
сърцето ми силно под удар тупти,
дори да знае, че тя е далеко.
Сякаш сънувах миражи,
но уж отдалеч ме обичаш,
дано с теб се някога срещнем,
мое екранно момиче.
© Димитър Драганов All rights reserved.