Ела до вратата ми,
как дълго те чаках
и толкова сълзи
изплаках по теб.
Ах, тази проклета любов,
тя е сляпа!
А аз съм пак с
наранено сърце.
Ела, дори и да
чувстваш омраза!
Не знам,
но така се получи...
И любовта ми
бавно залязва,
когато презрително
свиваш очи.
Когато крещиш: ,,Не, не, не става!,,
,,Не мога да бъда
със теб, разбери!,,
Дали любовта ми бавно
залязва?
Или с по-силен пламък
гори!?
© Jivka Koleva All rights reserved.