ЕТО МЕ! КАТО КРУША ПРЕЗРЯЛА.
Готова - да падне далеч от дървото си.
Много гробове съм преляла!
Затова - вдигам тост за Живота.
ЖИВОТА!
(аз, всъщност - едва го понасям)
Но - още го стискам зад зъби!
На гръб съм го метнала - и го разнасям!
Едва ли не - като луда!
Нямам сили за повече драми!
(пак ще тече - там, където е текло)
Време е - да си зашия раните!
И, да си намеря... сърцето!
© Гълъбина Митева All rights reserved.
Благодаря ти!