Oct 24, 2007, 11:14 AM

Греха и любовта 

  Poetry » Love
972 0 3
 

Тъмнината прегръща светлината.

Любовта ти замразява всичко в мен,

после убива самотата

и пълзи по дъха ми мъртвешки, студен.

Галиш вените ми,

вливаш се в кръвта ми.

Ръцете ти, нежни като смъртта,

въздигат живота ми от пръстта.

С устните си изпепелих страха,

продадох душата си за греха.

Покварените ми мечти, обвити в лунна светлина,

крият се от Господ в дяволската тъмнина.

Там ще сме само ти и аз, обвити в мрака,

където Сатаната чака...

© Димитрина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??