И този живот изпълнен с долини
приседнали зад мрачното си рамо
И как крещеше слънцето
придобило загубите на плътта
в насъщния хуманен подтик
И прошките до гръдта на словата
из градините на добре премислен покой
Те в себе си ни победиха
За да останем непоколебими
20.3.2009г. „Свети Константин”
© Донърджак All rights reserved.
Далеч си от Специалитета на златотърсача...
Жажда или може би копнеж за с...
Спамиш и то от класа.