Mar 8, 2008, 9:26 PM

Иде пролет, а в мен е есен! 

  Poetry » Love
910 0 1
 

Угасна...

последното ми листо погина -

болезнено червено

и сухо от живинка изпита.

 

Падна...

моята гордост изстина -

слабост любовна покърши я,

останах без слънце бледа, свита.

 

Затихна...

моята песен - царица -

тишина суха вече владее

деня ми сив и нощта най-черна.

 

Забрàви ме...

моят любим ме посече.

Сълзи не стигат, а Тя! е далече,

сърце си заравям тук, за последно вече!

 

 

22. II. 2008

Цикъл 5

© Кера Господинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??