Dec 22, 2020, 11:47 AM  

Изменения 

  Poetry » Love
692 0 4

Обзета от огласен парадокс,

че губещи в играта няма,

размених за своята монета

една дузина добродетели.

 

В замяна получих чист късмет

и шепа порядъчни изменения

на нравите и идентичността,

на настроенията и галантността.

 

А ти не възропта на моите пороци,

че съм инертна, неуместна, податлива.

До днес ни едно писмо не адресира

до мен, с откроими възражения.

 

 

Отличено стихотворение с награда от Конкурса на Читалище "Развитие" в гр. Севлиево "Аз, глас и съвест на епохата"

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??