Aug 25, 2020, 3:19 PM

Женско 

  Poetry » Humour, Other
580 0 3

Тормоз, тормоз до дупка

за всичките мъже!

Сърцето бясно да им лупка,

да бъдат те на колене!

 

Влюбчиви мамини овчици,

къде сте тръгнали? Къде!

Жени сме ние, хей! Лисици!

От нас не мож' да се краде!

 

Изглеждаме ви кротки, мили,

дори божествено красиви?

Впрегнати сетни сили,

ще срещнете сторъки шиви*!

 

Ще срещнете цунами, огън,

циклон, потоп... Какво, ли не?!

На майка си кажете сбогом!

На колене! На колене!

 

Тормоз, тормоз докрай!

Мъже ли, а? Мъже?!

Добре дошли във филма:"Рай"!

Дърво - въже, дърво - въже...

 

____________________________________

* Шива -  Шива е върховен бог в индуистката митология и е изобразяван като мъж – със сплетени коси, трето око на челото и 4 или 6 ръце.

 

 

 

 

 

 

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??