Jul 25, 2009, 9:56 PM

Жестоко 

  Poetry » Other
552 0 8

 

 

 

Докато се взирам

в прашинките безвремие,

настръхвам.

Но вече не сънувам.

Може би не липсвам,

защото

няма окончателност.




Редя студени спомени

в душата си.

Терапевтично.

Вярвам,

че ще съумея

да излекувам

тази недостатъчност.

 

 

 


 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??