Mar 11, 2022, 6:49 AM

Жив? 

  Poetry
278 1 13

Ти знаеш ли какво е да си жив?

Да дишаш , да прегръщаш звездите  и Луната?

Да бъдеш малко лунатик

а с пръсти да допираш и Земята

Разкъсва те до кръв и всяка чужда болка

но нещо там, от ляво, изгарящо тупти

и искаш със замах да спреш войната

дори да изгориш самият ти..

Ти знаеш ли какво е да си жив?

Или умрял си, въпреки, че дишаш..

© Румяна Друмева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??