Взех си сбогом таз година
аз със детската градина.
Професия за мен добра
предлагат всички у дома.
Според дядо – пианистка,
или медалист-спортистка.
Тате мисли, с много труд,
лекар аз да съм прочут.
Мама смята, че е лесно –
манекенка най-известна.
Баба вижда ме танцьорка.
Аз ще стана пък гримьорка.
Вижте колко съм добричка -
днеска с водните боички
аз гримирах сам-самичка
мойта мъничка сестричка!
© Мария All rights reserved.
детето е шашнато от презентиране