Sep 5, 2019, 11:07 PM

Камък 

  Poetry » Love
630 2 4

Аз те нося като сянка,
като собствена съдба.
Дъх от твоята осанка
ме преследва из града.

 

Никога не ме напускаш,
и сама да съм, съм с теб.
Тежък като мед е пулса.
Празни леките ръце.

 

Като орбита те нося.
Като сетен хирозонт.
Във гърдите реже остро
липса - счупено ребро.

 

Но пред теб са други релси.
И пред теб е друг пейзаж.
Само аз не знам къде си.
А копнея само аз.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??