Apr 9, 2013, 9:53 PM

Като извор на вечен живот 

  Poetry » Love
871 0 0

 

Меденият цвят ми харесва,

горещ е, както теб самата.

Никога не съм си тръгвал,

не е възможно да си тръгна.

 

Заради това, което имам,

което винаги ще чувствам,

което е наистина чудесно

и защото съм навсякъде.

 

Във въздуха, който дишаш,

в първите пролетните лъчи

в музиката, която слушаш

и в стиховете, които четеш.

 

Изучавай ме, откривай ме

в имена от далечно минало

и ме обичай, докосвай ме

като извор на вечен живот.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??