Aug 27, 2008, 9:19 PM

Като око, жадно за присъствие... 

  Poetry
580 0 2

Като око,

жадно за присъствие,

изпълнено с желание

за теб,

затварям те

в олтара на душата си,

изплитайки

най-стегнатата примка,

обесвайки

живеца в мен.

Потръпвайки,

забравила недъга си,

прикрепена

до инвалидност във количката

от път,

нестигащ ме

до топлото

на искани ръце!

Окото ми все

жадно

за обичане,

изплаква...

раждайки

сълза!!!

Студено е...!

 

 

23.07.2008 г.

© Женина Богданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??