Aug 21, 2009, 12:13 AM

Когато смърт очите ми затвори... 

  Poetry » Other
889 1 16

Когато смърт очите ми затвори...

 

 

Когато смърт очите ми затвори,

ако заплачеш тъжен и смутен,

с ръцете си земята ще отворя!

Да те почувствам близо пак до мен!

 

 

Когато смърт душата ми попари,

не можеш ли скръбта да издържиш,

ще бъда пламъкът на твоята цигара

и ще ти светя! Докато заспиш...

 

Когато смърт сърцето ми заключи,

ако усетиш самота и студ,

ще дойда като стих любим научен!

И ти ще ме усетиш, че съм тук!

 

 

Когато смърт очите ми затвори,

недей да плачеш! Твоята молитва

във спомена със мен ще си говори.

Да те запомня искам... но усмихнат!

 

© Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??