Sep 22, 2006, 7:06 PM

Колко... 

  Poetry
673 0 14

Колко ли билки ще трябва да изпием,

да изкараме отровата впила се в нас

и живеца мъничък тя иска да убие,

живеем или сме в някакъв транс?

Колко ли хора ще подминем безрaзлично

не чувайки стона на техния  зов.

Усмихваме се даже, малко и двулично

копаеме не чужд, а собственият гроб.

И нека всяко малко нещо, което ни докосва

да скътаме на топло в нашето сърце!

Че малкото понякога е тъй огромно

незнаейки за него, то дава ни криле.

© Людмила Нилсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??