May 28, 2020, 4:27 PM

Копнежи по юни 

  Poetry » Other
481 2 2

През юни морето те вика,
вълните ухажват брега...
Мечтите са лика-прилика
с очите на много деца.

 

Солена вода под езика
и хиляди светли лица
сега са създали велика
пътека от топли лета.

 

Навън заваля. Запомнѝ, че
към теб ще вървя, ще летя.
Животът е кàрма, момиче,
и бяло кокиче в нощта...

 

Дали ще те видя през юни?
Кажи ми къде и кога
отново това помежду ни
ще стане небе и земя...

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??