Feb 1, 2011, 1:21 PM

Кръговрат 

  Poetry » Love
527 0 2

Като цветче усмихнато в тревите,

във мен разцъфва Любовта,

като звезда, най-ярка сред звездите,

при мен ти идваш в утринта.

Вечерница ли си, или Зорница,

ако ме питаш, аз не знам.

Във ранината, като птица,

посрещам те с изгарящ плам!

Но срещата със теб е кратка,

на границата на нощта с деня,

събуждам се, но ти си в дрямка сладка,

а станеш ли, пък мен оборва ме сънят.

 

Аз Слънцето съм жарко денем,

а ти си нощем нежната Луна!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря Лидия, радвам се че ти хареса! Поздрави!
  • Красота и нежност!

    "Аз Слънцето съм жарко денем,
    а ти си нощем нежната Луна!"

    Поздрави за стиха!
Random works
: ??:??