Jun 29, 2008, 1:20 PM

Ложе на съдбата 

  Poetry » Love
732 0 13
 

За миналото нека не говорим

и спомените нежно да приспим!

Вратата на съдбата да отворим

и в спалнята и  да се настаним!

 

Че дългата раздяла не прокуди

надеждата от нашите сърца

и не успяха завистни заблуди

да потушат искрата на страстта.

 

И не прeкърши бурята стеблото

на крехкото, но жилаво дърво,

с наведена глава си тръгна злото,

останало завинаги само.

 

Отдавна чака нашата постеля

да я дарим с вълшебна топлина,

въздишка с облекчение споделя

и нежно гали нашите тела.

© Наташа Басарова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??