Nov 9, 2007, 7:42 AM

Любов 

  Poetry » Love
925 0 3
  Любов

 Една любов изгаря моята окаяна душа,
 една любов превърна ме на просяк във нощта.
 Погалвам те и виждам погледа ти светъл
 да грее в лъчезарна светлина.

 Обичам те - нашепвам аз.
 Обичам те - нашепваш ти.
 Навън е вледеняващ мраз,
 а тук е тихо и тук витае
 дух един, наречен той любов.

 Ти кой си, мили, и аз коя съм
 в таз игра на сълзи и скърби.
 Обичам те - нашепвам аз.
 Обичам те - нашепваш ти.
 Ах, любов, как искам
 да мога теб да възкреся.

© Елеонора Миладинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??