Nov 1, 2009, 9:13 PM

Любов 

  Poetry » Other
1581 0 29

Аз се връщам при теб. У дома.

В тишината надежда ще светне.

Знам, че чакаш. Ти чакаш сама!

Отвори ми,  аз нося вълшебство.

 

Аз ти нося безброй чудеса,

скрил във шепи море от човечност

и подарък  - добрата луна,

дето свети през цялата вечност.

 

Виж, на прага посипах звезди,

та по този килим да излезеш!

Отвори ми! Недей се сърди!

Аз ти нося любов, пълна с нежност…

© Ивайло Цанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??