Обичаш ли ме толкова,
за да преплуваш океани?
Обичаш ли ме, колкото
луната-земята?
А можеш ли без мен,
както не може нощта без своя ден
и морето без своя морски пясък?
Ти знаеш птиците,
които отлитат на юг,
но моля те, не си отивай и ти!
Не искам вечно да те чакам,
като корабокрушенец своя бряг,
защото вълните на моята любов
ще ме погубят
Писано в края на 2004та или началото на 2005та
© Деси All rights reserved.