Миксират се нашите чувства:
"Любов и омраза" и си Шилер в изкуството!
Слънце изгрява - любов за живот!
Денят узрява в залезен плод.
Поглеждаш небето - луна сред звезди...
Господи, защо ме даряваш с мечти?
Среща на влюбени - прегръдка и тиха целувка.
И нямат значение сезоните! Няма преструвка.
Тече водата. Плачат стрехите напролет.
Забравяме рани.Дохождат птици в полет.
Но нещо умира. Нещо гнезди в скръбна душа...
С тези завихрени чувства: кого мога да утеша?
© Стойчо Станев All rights reserved.
Нарочно не споменавам комунизъм,защото той утопия!
Ти вярваш ли "хем агнето да е цяло, хем вълкът да е сит"?
Благодаря за хубавите думи и оценката, Латинка-Златна!
Приемете моите поздрави и пожелания за здраве и късмет по пътеката на на живота и любовта!