Jun 28, 2017, 10:24 AM

Моето всичко 

  Poetry » Love
1138 3 5


Моето всичко си ТИ.

 

Всяка твоя болка усещам
всяка мъка, дето тежи
всяка мъничка грешка
всеки радостен миг.
Всичко в мене събуждаш
и мирише ми на хормони
и душата ми я възбуждаш
и я пръскаш със феромони.
Всякак мога да те обичам
все по-силно. Безкрайно.
С поглед само ще те събличам
нахално често. И тайно.
И когато заплачеш съм рамо
и в тъмата за тебе ще светя
пред смъртта аз цял ще застана
със крила от бронирана смелост.
Всяка глътка от теб е живота
всяка рана с която кървиш
от сълзата ми там във окото
ще изплача само мен да боли.
Ти го знаеш. Мое си – всичко.
Цяла вечност съм твой. И след нея. 
Ако можеш сега ме обичай
няма смисъл без теб да живея!...

 

Danny Diester
23.06.2017

© Данаил Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Пожелавам ти повече красиви емоции, за да си усмихнат. Стих - вричане... Браво!
  • Допада ми оптимизма ти
  • Чете ги, Wishes! всичките 220 до тук в последните 3 месеца са само за нея... Понякога просто е сложно, знаеш... Но, ще го бъде! Вярвам! Благодаря!..
  • Надявам се,жената за която пишеш тези хубави стихове,да ги прочете и да разбере какво означава за теб.
  • Много силно, харесах! Поздрави!!!
Random works
: ??:??