Sep 16, 2009, 12:48 PM

Мъглив спомен 

  Poetry
421 0 2

Слънце грее, ала в мен е тъмна нощ.

Лъчи от смях наоколо, а в мен пак снежинки от сълзи.

Една буря вее, клончета падат едно по едно,

но аз ги събирам с надежда,

макар и безнадеждно да е моето дърво.

 

Черен облак дъждовен

крие слънце в моите очи.

Тъмен мъглив спомен

пред ярки звезди стои.

 

Милан Милев

13.09.09

© Милан Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??