May 4, 2014, 9:55 PM

Мъжът, в когото не се влюбих 

  Poetry » Love
464 0 5

Нямаше начин -
беше реален,
истинска лятна мъгла!

 

Сякаш прониквах
в нещо нетрайно,
сграбчвайки въздух с ръка!

 

Тази прозрачност,
тя го издаде!
Толкова плашещ момент!

 

Не очилата,
блясващи косо!
Нито усмивката-лед!

 

Тази познатост
тъй ме изплаши!
Исках си Мойта мечта

 

топла и нежна!
И като пясък
стелнах се по брега.

 

И от нагряването
без блясък
го изпарих на мига.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??