Apr 14, 2006, 11:37 AM

На ... 

  Poetry
901 0 15
Не те познавам! Даже в моя сън
не се рисуват твоите черти.
Не чакам с трепет телефонен звън.
Дори не зная твоят номер. Ти,
си само част от виртуален свят,
желано име търсено във сайта...
Но този сайт е с тебе по-богат!
Сега си спомням думите на Хайтов,
че "истинското творчество е болка...",
а в болката се ражда нежността,
и вяра, и любов, и още колко
неназовани, истински неща,
с които красотата ще спасиш...
О, моля те, не спирай да твориш!

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??