Jan 26, 2015, 5:16 PM

На брега 

  Poetry » Love
404 0 5


Луната във очите ти гнезди,
косите ти са тих вечерен вятър.
Набрал съм ти букет от тишини
с ухание на невъзможно лято.

Смехът ти фар е във душата ми
на острова на уморени чувства.
За теб застрелях няколко звезди
и ги опекох на горещи устни…

Морето е китара от вълни…
вечеряме очаквания вечни
със вино от горчиви истини
и морски дарове от нежност.

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??