Feb 3, 2009, 1:25 AM

На М. 

  Poetry » Love
494 0 1

Странно, пак за нея мисля,
за жената с нежните ръце.
И силно само как копнея
с усмивка да стопли моето сърце.

Нежни думи тихо да реди,
да съм желан, да се чувствам друг.
"Обичам те" сладко да шепти,
сгушила се като бебе в моя скут.

С целувка страстна да ме дари
и всичко в мен да преобърне.
Тоз вълшебен миг да ми подари,
щастието мое да ми върне.

Съзнанието ми обсебила е тя,
няма място там за друго.
Принадлежа аз на таз жена,
моето красиво неземно чудо.

 

© Дамян Атанасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??