Jul 3, 2009, 10:54 PM

На Него... 

  Poetry » Love
877 0 3

И ето, падна мрак

над всичко и над всички.

И ние двама -

ти един и аз една -

вървяхме все

един към друг,

един със друг,

търсейки светлото във мрака.

И ти все сам,

и аз сама

се борехме за нещо
... и за всичко.

И търсехме една

красива светлина

в пътя към целта да ни засвети.

Но беше мрак

и беше страшно.

И двамата, загърнати в тъма,
вървяхме все
един към друг на сляпо,

опипвайки си пътя към целта.

И само сълзи ни спохождаха,

и само тръни,

и само болка, мъка и тъга...

че в тъмното, във мрака, не разбрахме,

че ние двама -

ти един и аз една -

един за друг

си бяхме светлина.

© Виктория Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??