Dec 29, 2009, 10:39 AM

На среща с Любовта 

  Poetry » Love
727 0 12

Във утрото на кадифена младост,

когато слънцето блести в петите,

дърветата си кимат с радост,

светът за щастие си е измил очите.

 

През морската градина мина

девойка с чудно-дивна красота,

с амурови стрели прониза

чак барелефните сърца.

 

Помислих си - морето ще премине,

така се беше устремила тя,

Животът път ù правеше усмихнат,

разбрал, че среща има с Любовта.

 

Тъй както си вървеше - полетя,

мечтите следваха я като ято,

хей, момиче, остави поне една

да тичате през следващото лято.

 

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??