Jun 9, 2007, 8:46 PM

НАМЕРИХ ТЕ... 

  Poetry
711 0 4
Намерих те,
когато в дланите ми...

цъфтеше пролетта.

 

Разкрих душата ти...

преди последната сълза.

 

Намерих те,
когато пътя бях изгубила.

 

Пред портите на моята тревога,
повярвах в истината хубава...

 

Намерих те...
и знам защо...

 

Вярата ми -

всички спънки победи!
Любовта ми -

вечен огън и нестихващ зов.

 

В очите любовта ми
тъй и не угасна.


И се поддадох...

 

На този призив нов...

 

Сега света не ми изглежда
ни мрачен, ни суров...

© Надя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??