Dec 18, 2016, 5:39 PM

Натюрморт 

  Poetry » Other
339 0 6

в отекли крайници

на обръч свит денят

оформя пришките

на сладката отмора

и клюмва вечерта

глава пред чашата

с парливата отвара

притискат четири

стени остатъка от

много лична мисъл

наздраве- за дълга-

и неговия смисъл

по вените пролазва

топлина и шари

поизтръпналата кожа

добър приятел е

врагът- забива

с изненада ножа 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??