Jul 9, 2008, 12:37 AM

Не към дъжда 

  Poetry
502 0 12


Смълчаха се птиците.
В шубрака вятърът се скри,
цветята бавно
сведоха глави.
Иззад облак чер
небето
глухо простена.
Миг тишина...
и заваля.
Листенца плахо
мимозата протегна -
не към дъжда,
а да приюти тежка сълза
на звезда.


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??