Dec 5, 2009, 9:07 AM

Не ме зачерквай 

  Poetry » White poetry
563 0 1

Не ме зачерквай!

Непонятност са зениците по мръкнало

и тихо в клоните приспивам непотребност.

Ничия съм и в капилярите

на твойта жажда за копнежност.

Не ме зачерквай!

Макар да съм цинична и летежна.

Какво от туй като съм птица,

когато във крилете няма вятър.

Не ме зачерквай!

И може би на дъното между коралите

ще се намерим в нямото на рибите.

© Полина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??