Oct 24, 2017, 9:56 PM  

Не ми се тръгва 

  Poetry » Other
2261 19 0

               Не ми се тръгва от света,

               държи ме нещо да остана.

               Роден да търся светлина,

               забравям черната покана.

 

              Не ми се тръгва от света,

              небето синьо да оставя.

              Звездите, пълната луна.

              Без тях оставам-що ще правя?

 

              Не ми се тръгва от света,

              така е хубаво да дишам.

              Да срещам младата зора

              А там е леден студ, тъма!

 

              Не ми се тръгва от света,

              но кой ли иска да си тръгва?

              Не се заменя красота

              с вечен мрак и самота.

 

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??