Nov 14, 2010, 9:47 PM

Не?Възможно! 

  Poetry
621 0 18

Една илюзия красива

под сянката на истината спи

и тихо капят пожълтелите надежди

до снопите с превързани тъги.

 

Съмненията като жило се забиват,

умират, но все повече боли.

Гнездата на молитвите са пусти,

прекършени стърчат мечти...

 

Но скоро вятър-вяра ще задуха,

снежец от спомени ще завали.

И не?възможното! ще е Възможно

щом побелеят снопите-тъги!!!

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??