Oct 2, 2008, 3:23 PM

Нечути 

  Poetry
582 0 7
 

Мислите ми -

листи разпилени,

писани и недописани

писма до теб.

Птици диви

в клетка оковани,

падат повалени

в сблъсъка,  с миражен светоглед.

 

Мислите ми -

пръснати листа от рози,

изсушени падат

във прахта.

Две очи, красиви - слепи,

сблъскват се в поредната стена.

 

И се лутат

и се скитат -

нечути,

неразбрани.

Процеп търсещи в прозрачната стена.

Писъците им заглъхват -

чуй ги!

Шанс им дай -

свободни в птичи полет ти пусни ги.

© Гергана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??